Forløb

KLAMERS Køreskole - kørekort til motorcykel og bil - kort og godt - ring 27 14 10 20...

kørekort, maribo, nakskov, motorcykel, maribo koereskole, maribo køreskole, bil, klamers, køreskole, dumpe, bestå, køreprøve, teori, praktisk, procent, skole, køre, undervisning, trailer, anhænger, påhængskøretøj

Forløb:


Grundlæggende skal du blot tilmelde dig, og møde frisk op til teori første gang.


Når du har taget en kop kaffe mv., sætter du dig på en god plads i det hyggelige teorilokale - og så går undervisningen igang.


Vi starter med at informere dig om selve kørekortforløbet, så du ved hvad du skal igennem, og hvilke krav der stilles undervejs, og ved prøverne. Herefter går vi igang med undervisningen.Lægeattest: Når du har besluttet dig for at tage kørekort skal du bestille tid hos egen læge til at få lavet en lægeattest. Det er en fordel hvis du har frisk lægeattest med når du starter på køreskolen. (Når lægeattesten afleveres til kørelærer/borgerservice må den ikke være ældre end 3 måneder. En ellers godkendt lægeattest udløber under alle omstændigheder når den er 15 måneder gammel)


Førstehjælpsbevis: Hvis du er nyerhverver, og dette er dit første kørekort, skal du også have deltaget i et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Det er en fordel hvis du medbringer kursusbevis for færdselsrelateret førstehjælp når du starter på køreskolen. (førstehjælpsbeviset må max. være 12 måneder gammelt) (hvis du har kørekort i forvejen, f.eks. til bil, mc eller traktor, er der ikke krav om deltagelse i førstehjælpskursus)


Du kan ikke tilmeldes en teoriprøve før end køreskolen har fået godkendt din kørekortansøgning med lægeattest og evt. førstehjælpsbevis hos borgerservice.


Generhvelvelse: Hvis du skal generhverve kørekortet, skal du medbringe den skrivelse, du har modtaget fra politiet.

Du kan evt. inden da medbringe skrivelsen til borgerservice, og udfylde en kørekortansøgning der.

Hvis din generhvervelse skyldes kørsel i påvirket tilstand (spiritus/narkotika), skal du tilmelde dig et "ANT-kursus". Når dette er gennemført kan du tilmeldes en køreprøve (teoriprøve og efterfølgende en praktisk prøve).


Betaling: Du modtager en faktura i starten af forløbet. Betalingen kan deles op i f.eks. 3 rater. Første rate skal betales umiddelbart efter opstart, og sidste rate skal være betalt inden køreprøven.